Met mijn ruime ervaring als journalist en marketeer help ik jouw bedrijf vooruit. Wat je kunt verwachten van onze samenwerking? Veel creativiteit, gedrevenheid, enthousiasme en resultaat!

Content strategie

Hoe bereik je je doelen met content en welke kanalen (website, social media, e-mail, etc.) zet je daarvoor in? Je ontvangt een uitgebreid plan van aanpak met relevante kanalen, conrete content ideeën (tekst, beeld, audio, video) waarmee je zelf aan de slag kunt.

Content Campagne

Wil jij extra aandacht voor je bedrijf? Zoek je een originele manier? Aan de hand van jouw doelstelling, bedenken we een creatieve campagne. Je krijgt een uitgewerkt projectplan inclusief handige checklist. Ga er zelf mee aan de slag of besteed het uit aan een collega.

Webteksten

De website van je bedrijf is als een digitale handdruk. Een eerste kennismaking die naar meer smaakt of die je meteen weer vergeet. De teksten op je website zijn allesbepalend! Zorg dat je online visitekaartje tiptop in orde is. Je zult merken dat je website resultaat oplevert!

Jouw Verhaal

Met een professioneel artikel dat zo in de krant of een magazine kan, laat je als ondernemer zien wie je bent. Wat maakt jou uniek? Waarom moeten klanten bij jou zijn? Goed voor de gunfactor en het vertrouwen van je klant.! Hij kent je nu tenslotte.

Persbericht

Gratis publiciteit, dat wil jij toch ook? Met een prikkelend persbericht val je op in de mailbox van redacties en vergroot je de kans dat ze het oppikken. Stukken goedkoper dan een advertentie en de attentiewaarde is ook nog eens vele malen hoger.

E-mail marketing

Verzamel e-mailadressen van (potentiële) klanten en je hebt een geweldige manier om direct met ze te communiceren. Stuur alleen waardevolle inhoud, je wilt natuurlijk niet dat ze zich uitschrijven of je met één klik als spam markeren en deleten.

Verkooptekst

Heb je een verkooppagina op je website of wil je een flyer, folder of brochure? Jij weet prima wat je wil vertellen, maar hoe? Voor een heldere storyline, gestructureerde informatie en professionele teksten die passen bij je bedrijf en resultaat opleveren.

Eindredactie

Alleen een laatste kwaliteitsslag nodig? Laat je eigen teksten redigeren door een ervaren professional en zet de puntjes op de i. Je krijgt uitgebreide feedback over de opbouw, stijl en inhoud. Spelfouten en andere taalkundige onvolkomenheden worden gecorrigeerd.

Ontvang een persoonlijk voorstel in je mail

en weet precies waar je aan toe bent

persoonlijk voorstel

Heb je een nieuwe website maar worstel je met de teksten? Wil je extra promotie voor een nieuw product? Zoek je passende teksten voor je nieuwsbrief? Of misschien een combinatie? Dan is een voordeelpakket misschien iets voor jou! Combineer slim en je bent goedkoper uit, klinkt goed toch? Er is heel veel mogelijk!

Neem contact op voor een voorstel op maat.

Maak het jezelf gemakkelijk

Neem een abonnement


Bespaar jezelf veel tijd en moeite en neem een blog abonnement. Kies voor een maandelijks, tweewekelijks of wekelijks artikel voor jouw website of nieuwsbrief, inclusief doorplaatsing op social media en rapportage. Bouw een expert status op en maak van potentiële klanten betalende klanten. Zorg dat je een goed verhaal hebt en laat zien dat jij de expert bent!